Stormschade 18 januari 2018

Stormschade 18 januari 2018

Door Kerk Zonder Grenzen

Helaas heeft de noordmast van Radio Bloemendaal de storm van afgelopen donderdag niet doorstaan. Tijdens de zeer zware storm heeft om ca. 11:00 uur de bevestiging van een tuidraad aan de westkant van de mast het begeven en is de mast op ca. 9 meter boven de grond geknikt en over ons zenderhuis heen gevallen in de tuin van de buren. Daarbij is de antennedraad, die tussen de beide masten is gemonteerd, gebroken en is deels op de grond gevallen. Gelukkig hebben er zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan en is de schade aan het zenderhuisje beperkt.

Echter de schade aan de mast is, zoals u op de foto's kunt zien, aanzienlijk. Op dit moment kunnen wij u melden dat er de komende zondag en dinsdag er in ieder geval geen uitzending is via de ether. Wel blijven wij via internet doorgaan met het maken en uitzenden van onze programma's, alleen zal uw radio zondag en dinsdag helaas "stil" zijn.

Wat de gevolgen in de weken daarna zijn, kunnen wij u nu nog niet zeggen. Via de website, onder het item NIEUWS, houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Hebt u vragen of opmerkingen, neemt u dan contact op met ons bureau via e-mail of via de telefoon. Voor de adressen e.d., klik hier.

Terug naar overzicht…